top of page
  • Yazarın fotoğrafıDestek Ekibi

Motion Control Simatic T için daha fazla güç

SIMATIC Teknolojisi ve SIMATIC T-CPU'lar daha yüksek performans, daha fazla teknoloji, daha fazla hareket işlevi sağlar




Modern makineler ve tesislerdeki teknolojik görevler çeşitlidir ve genellikle zahmetlidir. SIMATIC Teknolojisi ve SIMATIC Teknolojisi-CPU'ları ile hareket kontrolü, sinyal alımı/çıkışı, kapalı döngü/PID kontrolü, yapay zeka ve makine öğrenimi ile ilgili tüm zorluklara akıllı bir yanıt olduğunu bilmek güzel. Entegre ve ölçeklenebilir SIMATIC Technology otomasyon çözümleri, hem basit görevler hem de karmaşık sorunlar için değerli mühendislik zamanından tasarruf etmenizi sağlar ve maksimum verimlilik ve esnekliği garanti eder. Bunun anlamı: Standart otomasyon, güvenlik ve teknoloji için tek mühendislik, tek kontrol, tek iletişim.


"Kontrol için daha fazla güç"ten yararlanın

SIMATIC Teknolojisi ile, tek bir CPU, tutarlı kalitede Sinyal alımı/çıkışından Hareket Kontrolü ve PID Kontrolüne kadar teknolojik görevler için çok çeşitli uygulama gereksinimlerini verimli ve uygun maliyetli bir şekilde uygulamak için kullanılabilir. Yeni SIMATIC S7-1500 T-CPU, iletim ve kam diski senkronizasyonu ve 2D'den 4D kinematiğine kadar kontroller gibi genişletilmiş hareket kontrolü işlevleri açısından yeni yollar açıyor. TIA Portalındaki mühendislik, entegre editörler tarafından uygun ve net bir şekilde desteklenir.

SINAMICS S120 (FW5.1) ile birlikte arızaya dayanıklı Teknoloji CPU'su (CPU 1517TF-3PN/DP) için SIMATIC Safe Kinematics yazılım kitaplığı, uzayda belirtilen kinematik hareketlerin güvenli bir şekilde izlenmesini mümkün kılar.


Ölçeklenebilir hareket kontrolü portföyü

Burada çok çeşitli otomasyon gereksinimleri için doğru kontrolörü bulacaksınız. Portföyümüz, basit hareket kontrolü uygulamalarından üst düzey uygulamalara kadar tamamen ölçeklenebilir ve son derece tutarlı işlevler sunar. Tamamen Entegre Otomasyon Portalı (TIA Portal) ile mühendislik, her uygulama için optimum otomasyon çözümleri sağlar.



16 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page